Legyen a mesés jóga a mindennapi pedagógia része!

Próbáljátok ki a 21 napos Gyerek JógaKaland online programunkat,amiben 21 napon keresztül kísérünk végig azért, hogy kialakuljon a saját gyerekjóga rutinotok a csoportodban!

A programban rövid videók, mesés jógás gyakorlatok és játékok várnak, egyszerű és hatékony módszerekkel a nyugodtabb, fókuszáltabb gyermekekért! Élvezzétek együtt a minőségi időt az ovis vagy iskolás csoportoddal!

Mindennapi Jóga rutinnal összhangban az egész osztály!

Mesés jógagyakorlatok mindenkinek!

Olyan jóga gyakorlatokat dolgoztunk ki, amelyeket az ovis csoport, vagy az osztály minden tagja könnyen és egyszerűen el tud végezni a pedagógussal együtt!

Könnyed felfrissülés minden nap!

A mindennapi közös jóga megteremti a csoport kohéziót, akár ezzel indítod vagy zárod a órákat. Nagyon jól esik majd a gyerekeknek ez a könnyed felfrissülés az ovis és iskolai napokon! 

Segít a figyelem és koncentráció fejlesztésében!

 A Napi 7-10 perces könnyed gyerekjóga videóink és játékaink segítségével fejlődni fog a gyerekek koncentrációs készsége és a kitartásuk is!

Különleges kulcsot adsz a gyerekek kezébe!

A 21 napos program gyakorlataival egy olyan ÖNGONDOSKODÓ ESZKÖZTÁRAT adsz a gyerekek kezébe, amiből ők szabadon választhatnak, ha szeretnének önmagukkal kapcsolódni, vagy ha éppen egy megterhelő időszakot élnek át az életükben, ami az ovis és sulis időszakukban sűrűn előfordul! Képesek lesznek megnyugtatni önmagukat, csökkeni fog a bennük lévő szorongás és stressz, ezekkel a gyakorlati tapasztalatokkal pedig megalapozzák a felnőttkori kiegyensúlyozottságukat is!

Csoportod korosztályához illeszkedő, jógacsomagok

Ovis csomag

3-6 Évesek számára

A gyakorlatokat és a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy az óvodások számára is könnyen elvégezhető és szórakoztató legyen. Mondókákkal, rövid versekkel, mesékkel kombináltuk a jógás gyakorlatokat, amik egyből megragadják a kicsik figyelmét és fantáziáját. Igazi móka lesz az egész csoportnak!

Kisiskolás csomag

6-9 Évesek számára

Ebben a csomagban olyan jógagyakorlatok és játékok vannak, amikkel már komolyabb témákat érintünk és dolgozunk fel! Ilyen például a szorongás – és feszültségoldás, az önszeretet, a fókusz és a figyelem fejlesztése, vagy a növekedésközpontú gondolkodás! Egyszerre fejlesztenek és szórakoztatnak, teljes feltöltődés és kikapcsolódás lesz az egész csoprtonak!

Ezt gondolják rólunk, akik már mindennap jógáznak!

Csonga-Pusztai Eszter

“ Azért próbáltam ki  ezt a programot, hogy a három gyermekemnek meg tudjam tanítani a nyugalmat, relaxációt, a harmóniát, hogy magukba létre tudják ezt hozni. Úgy érzem már most az elején jelentős változásokat tapasztalok rajtuk és nagyon klassz, hogy ezzel a módszerrel játékosan tudunk gyakorolni. Nem pedagógusként, hanem mérnökként dolgozom, de bízom benne hogy minél jobban el tudok mélyülni a Jógakaland világában és később majd alkalmas leszek más gyermekeknek is tanítani az itt megtanultakat! „

Kiss Virág

“Nagyon szuper ez a program! Kis lépésekben már itthon és az ovis csoportomban is elkezdtem bevinni a jógakalandos élményeket. Nagyszerű ötletekkel és hihetetlen erővel bírtak a tanfolyam videói, a letölthető dokumentumok pedig olyan tudásanyagot tartalmaznak, amik évekig támogatják majd a fejlődésemet!”

Linda, osztályfőnök

Második osztályos tanító néniként már egy ideje gondolkodtam azon, hogyan tudnék valami olyan dolgot mutatni a gyerekeknek, amivel minden órán átmozgathatom pár percben őket! Sajnos miután sok tanár itthagyta az iskolát, alig van tesióra nekik, a mozgáshiány pedig nagyon érződik a viselkedésükön! Ezekkel a videókkal viszont nagyon jó ötleteket kaptam, még olyanokat is, amiket széken lehet elvégezni, matrac sem kell hozzá és belefér 5-7 percbe. Imádják a gyerekek!

Dominika, a Maci csoport óvó nénije

Én azt hittem, hogy az ovisok még túl kicsik a jógakalandhoz, hogy nem tudnak majd figyelni egy-egy pózra, de azért úgy gondoltam, teszek egy próbát! Befizettem az ovis csomagra, megnéztem a videókat, és letöltöttem a játékokat is, majd elkezdtem a kis csoportommal gyakorolni. Nagyon meglepődtem, hogy már az első videóban látottakat is végig megcsinálták velem, úgyhogy alig vártam a másnapot! Azt még jobban szerették, szóval nagyon hálás vagyok Jógakaland:) Nagyon jó ötlet volt mondókákkal, dallal párosítani a jógázást!

21 napig, naponta 7 perc és rutinná válik a mindennapi játékos mozgás!

Képzeld el, hogy olyan rutint tudsz átadni a csoportodnak, amivel kiegyensúlyozottan és nyugodtan tudják majd kezelni a mindennapokat. A gyerekek önismerete, érzelmi stabilitásuk és koncentrációjuk folyamatosan növekszik, így képesek lesznek rugalmasan alkalmazkodni az élet folytonos változásaihoz!

Amire számíthatsz a 21 napos online program alatt:

14

Videó

7

Jógás Játék

MEGSZÁMLÁLHATATLAN

Feledhetetlen élmény

A 14 mesés videón túl 7 db letölthető Jógás Játék is várja az Ovis korosztályt:

 • Ovis jógás társasjáték

 • Párosító jógás kártyajáték 20 db kártyával

 • Jógás verses poszter

 • Jógás dominó 54 db dominóval

 • Jógás puzzle

 • Dobj és mutasd a jógapózt! „ játék 12 jógapózzal

 •  „ Pörgess és jógázz „ játék 12 jógapózzal

A 14 gyerekjógás videón túl 7 db letölthető Jógás Játék is várja a Kisiskolásokat:

 • Jógás „ Kígyók és létrák „ társasjáték

 • Jógás Dobble 31 db kártyával

 • Párosítsd a jógapózokat mentális hatásuk alapján

 • Hordozható Jógás mini hátizsák székjógapózokkal a sulitáskába

 • Hordozható Jógás mini kártyák pozitív megerősítésekkel

 • Áramlásban lenni, Flow jógagyakorlatok poszter

 • „ Hogyan legyek egyensúlyban a világomban „ fejlesztő játék

Velünk igazi kaland,a gyerekjóga!

Bánhidi Dóra - A Jógakaland alapítója

Bánhidi Dóra vagyok, a 7 éves kisfiam, Ármin anyukája és a Jógakaland alapítója. Már több mint hét éve inspirálom a tudatos és jógára nyitott Anyukákat, Pedagógusokat, Fejlesztőket arra, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Én sok-sok éve jógázom, így saját magamon tapasztalom meg, egyre intenzívebben, hogy ez a mozgásforma milyen pozitív hatással van a testi-lelki fejlődésemre, a gondolkodásomra, az önmagammal való kapcsolatomra, egyszóval az egész életemre, és ezáltal a Családom életére is.

Szeretném, ha tudnátok, hogy a gyerekek elképesztő nyitottak a jógára, a meditációra, a relaxációkra, egy magasabb szintű tudatosságra, amit úgy szívnak magukba mint szivacs a vizet, ha megmutatjuk nekik az oda vezető utat! A Jógakaland mesés és egyben tudatos világával ebben tudok Netek segíteni!

További oktatóink:

Csák - Iványi Réka - gyógypedagógus, gyerekjóga oktató

A jóga mozgáskultúrája azokra az alapmozgásokra épül, melyek elengedhetetlenek a nagymozgások megfelelő fejlődéséhez és kellőképpen megtámogathatják a különböző képességek fejlődését. Mint mozgásforma azért nyűgöz le, mert az eszközrendszerünk, amit használunk „csupán csak” a testünk, mégis megélhetjük a teljes egységünket, testi lelki harmóniánkat.

A Jógakalanddal olyan varázsvilágot teremtünk a gyerekek köré, ahol a játékkal egybekötött mozgás során, szinte észrevétlenül épülnek be az ászanák jótékony hatásai. Mesés világba csöppenve tanulják meg elfogadni és szeretni a testüket, valamint azt, hogy miképpen tudnak tudatosan elcsendesedni, befelé fordulni és megfelelően kezelni különböző stresszhelyzeteket.

Ahol már találkozhattál velünk!

Segítünk teljesíteni a 21 napot a motivációs naplónkkal és naptárunkkal!

A videók mellé egy nagyszerű játékos naptárt és naplót is adunk, így biztosan nem marad el egyetlen gyakorlat sem és követni tudod a gyerekek fejlődését is!

Ha most csatlakozol még ez a bónusz játék is a Tiéd lehet!

4 évszak jógakártyái- 40db gyerekjóga kártya - Óriás évkör plakáttal

Ez a látványos csomag tökéletes lehetőség arra, hogy a gyerekek játékosan megismerkedjenek 40 db gyerekjóga pózzal! Minden évszakhoz 10-10 jógapóz tartozik, amit az óriás évkör plakátra el is tudnak helyezni!  Ez a kreatív fejlesztő játékcsomag sokféleképpen felhasználható, és nagyon látványos, imádják a gyerekek:)

Értéke: 6490 Ft

Alapozd meg csoportod harmonikus fejlődését mindössze 21 nap alatt!

A 21 napos online programot úgy állítottuk össze, hogy 3 hét alatt könnyedén napi rutinná válhat a jóga és a mindennapi mozgás az ovis csoportodban vagy iskolás osztályodban! Vidd bele a gyerekjóga játékos szemléletét a mindennapi pedagógiába és valódi csodákat fogsz tapasztalni a gyerekek harmonikus fejlődésében!

Mit tartalmaz pontosan a részvételi díj?

Ovis<br> csomag

6-9 éves korosztály számára kialakított gyakorlatok és játékok
 • 14 videó
 • 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
16.490Ft

Kisiskolás csomag

6-9 éves korosztály számára kialakított gyakorlatok és játékok
 • 14 videó
 • 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
16.490Ft

Nagy <br>csomag

3-9 éves korosztály számára az ovis és a kisiskolás csomag együtt
 • 14 + 14 videó
 • 7 + 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
28.990Ft

Gyakran ismételt kérdések:

Igen, sőt! A gyakorlatokat úgy alakítottam ki, hogy nem csak gyermekednek, neked is élvezetes legyen, akkor is, ha korábban nem jógáztál még rendszeresen.

Semmi gond, a tanfolyamhoz tartozó leckéket bármikor visszanézheted és beillesztheted a napjaidba.

A tananyagokat a mesesmozgas oldalon belüli zárt, saját fiókodban éred el. A vásárlás során automatikusan létrejön a fiókod, aminek adatairól a vásárlás során megadott e-mail címre kapsz információt.

Komolyan gondoltam, amikor a tanfolyam címében is megemlítettem a 7 percet! Átlagosan mindösszesen egy nap ennyit kell foglalkoznod a jógagyakorlatokkal, ami egy nagyszerű közös minőségi idő is!

Leghatékonyabb Reggel, este vacsi előtt – de alapvetően bármikor, amikor neked kényelmes.

Elegendő mindössze egy jógamatrac és bárhol, bármikor elvégezheted a gyakorlatokat. 

Leghatékonyabb Reggel, este vacsi előtt – de alapvetően bármikor, amikor neked kényelmes.

Elegendő mindössze egy jógamatrac és bárhol, bármikor elvégezheted a gyakorlatokat. 

Logo_white.svg

Copyright © JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. – Minden jog fenntartva. Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. előzetes jóváhagyásával lehetséges.

Design by Content Lab Agency