Legyen a mesés jóga a mindennapi rutinotok része!

Próbáld ki a 21 napos Gyerek JógaKaland online programunkat, amiben 21 napon keresztül kísérünk végig azért, hogy kialakuljon a saját gyerekjóga rutinotok otthon!

A programban rövid videók, mesés jógás gyakorlatok és letölthető jógás játékok várnak! Élvezzétek együtt a minőségi időt a családdal, testvérekkel, sőt az apukákkal is!

Mindennapi Jóga rutinnal összhangban az egész család!

Mesés jógagyakorlatok mindenkinek!

Olyan jóga gyakorlatokat dolgoztunk ki, amelyet a család minden tagja könnyen és egyszerűen el tud végezni. Mindössze egy jógamatracnyi hely szükséges.

Elmélyül a kapcsolatod gyermekeddel!

A családi jóga nagyszerű eszköz arra, hogy teljesen új módon kapcsolódjatok egymáshoz, jobban megismerjétek egymást, miközben játékosan valóban értékes időt töltötök együtt!

Új energiák és életszemlélet!

A Napi 7-10 perces könnyed gyerekjóga videóink és játékaink segítségével teljesen új lendületet kap majd a hétköznapi rutinotok és a családi életetek! 

Különleges kulcsot adsz gyermeked kezébe!

A 21 napos program gyakorlataival egy olyan ÖNGONDOSKODÓ ESZKÖZTÁRAT adsz gyermeked kezébe, amiből ő szabadon választhat, ha szeretne önmagával kapcsolódni, vagy ha éppen egy megterhelő időszakot él át az életében!

Képes lesz megnyugtatni önmagát, csökkeni fog a benne lévő szorongás és stressz, érzelmileg stabilabb lesz, és ezekkel a gyakorlati tapasztalatokkal megalapozza a felnőttkori kiegyensúlyozottságát is!

Gyermeked korosztályához illeszkedő, videós csomagok

Ovis csomag

3-6 Évesek számára

A gyakorlatokat és a játékokat úgy alakítottuk ki, hogy az óvodások számára is könnyen elvégezhető és szórakoztató legyen. Mondókákkal, rövid versekkel, mesékkel kombináltuk a jógás gyakorlatokat, amik egyből megragadják a kicsik figyelmét és fantáziáját. Igazi móka lesz az egész családnak!

Kisiskolás csomag

6-9 Évesek számára

Ebben a csomagban olyan jógagyakorlatok és játékok vannak, amikkel már komolyabb témákat érintünk és dolgozunk fel! Ilyen például a szorongás – és feszültségoldás, az önszeretet, a fókusz és a figyelem fejlesztése, vagy a növekedésközpontú gondolkodás! Egyszerre fejlesztenek és szórakoztatnak, teljes feltöltődés és kikapcsolódás lesz az egész családnak.

Ezt gondolják rólunk, akik már mindennap jógáznak!

Zubor Rozáli

” Azt hisszük, én is azt hittem, hogy a jóga nem köt le egy örökmozgót. Hogy az túl lassú neki. Az én kisfiam az élő példa az ellentettjére!  “Nézd Anya, ezt is meg tudom csinálni!” mondja és mutatja a videóból a gyakorlatokat – ő nekem. És máris jobb kedvű, magabiztosabb, nyugodtabb, és nem csak arra a pár percre, látom rajta a hosszú távú hatást! A jógás videókkal könnyen tudunk együtt jógázni, az iskolás fiam nagy kedvencei pedig a letölthető jógás játékok! ” 

Anita

” Kornéllal már nagyon korán belekóstoltunk a jógakalandokba, 2 éves múlt, amikor elkezdtük az Erdei jógakaland mesekönyvvel. Csak lazán, jókat nevetünk, nagyon élvezi, hogy Ő is részt vesz a történetben, szépen megmozgatja a könyv! Az egyensúllyal, koordinációval vannak problémái a hipoton izomzat miatt, de a jógában óriási sikerélménye van:) Ez a program szuper lehetőség arra, hogy folytassuk a közös jógás kalandjainkat, csodás érzés látni a kisfiamon a folyamatos fejlődést! “

Gabi

” Amint előveszem a jógás társasjátékot, a kis unokám már hozza is a jógaszőnyeget, hogy csináljuk meg a benne található gyakorlatokat. Tünemény, amilyen lelkesen mozog és magyaráz közben. Azt szeretem a legjobban az egészben, hogy értékes időt töltünk így együtt, na és persze legalább én is mozgok egy kicsit:) Örömmel láttam, hogy már ez a program is elérhető, meg is leptem vele magunkat, így most már sokkal tudatosabban tudunk jógázni minden nap!  Nagy kedvencek az ovis jógás mondókák:) “

Dária

” Az ovis és sulis szünetekben sokat segítettek a jógakaland játékai, mert sikerült velük lekötnöm a lányaimat. Ezzel az online programmal pedig már abban tudok segíteni nekik, hogy  egy héten többször is jógázzunk együtt, szeretném, ha a mindennapok része lenne ez a könnyed mozgásforma, mert látom a gyerekeimen, milyen sokat segít nekik. A programban található motivációs naplót is vezetem, így tök szépen látom, hogy miben formálódnak! A szeptemberi évkezdés is gördülékenyebb volt, mint eddig! ” 

21 napig, naponta 7 perc és rutinná válik a mindennapi játékos mozgás!

Képzeld el, hogy gyermeked olyan rutint alakít ki, amivel kiegyensúlyozottan és nyugodtan kezeli a mindennapokat. Önismerete, érzelmi stabilitása és koncentrációja folyamatosan növekszik, így képes lesz rugalmasan alkalmazkodni az élet folytonos változásaihoz!

Amire számíthatsz a 21 napos online program alatt:

14

Videó

7

Jógás játék

MEGSZÁMLÁLHATATLAN

Feledhetetlen élmény

A 14 jógás videó mellett 7 db letölthető Jógás Játék is várja az Ovis korosztályt:

 • Ovis jógás társasjáték

 • Párosító jógás kártyajáték 20 db kártyával

 • Jógás verses poszter

 • Jógás dominó 54 db dominóval

 • Jógás puzzle

 • Dobj és mutasd a jógapózt! „ játék 12 jógapózzal

 •  „ Pörgess és jógázz „ játék 12 jógapózzal

A 14 jógás videó mellett 7 db letölthető Jógás Játék is várja a Kisiskolásokat:

 • Jógás „ Kígyók és létrák „ társasjáték

 • Jógás Dobble 31 db kártyával

 • Párosítsd a jógapózokat mentális hatásuk alapján

 • Hordozható Jógás mini hátizsák székjógapózokkal a sulitáskába

 • Hordozható Jógás mini kártyák pozitív megerősítésekkel

 • Áramlásban lenni, Flow jógagyakorlatok poszter

 • „ Hogyan legyek egyensúlyban a világomban „ fejlesztő játék

Velünk igazi kaland,a gyerekjóga!

Bánhidi Dóra - A Jógakaland alapítója

Bánhidi Dóra vagyok, a 7 éves kisfiam, Ármin anyukája és a Jógakaland alapítója. Már több mint hét éve inspirálom a tudatos és jógára nyitott Anyukákat, Pedagógusokat, Fejlesztőket arra, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Én sok-sok éve jógázom, így saját magamon tapasztalom meg, egyre intenzívebben, hogy ez a mozgásforma milyen pozitív hatással van a testi-lelki fejlődésemre, a gondolkodásomra, az önmagammal való kapcsolatomra, egyszóval az egész életemre, és ezáltal a Családom életére is.

Szeretném, ha tudnátok, hogy a gyerekek elképesztő nyitottak a jógára, a meditációra, a relaxációkra, egy magasabb szintű tudatosságra, amit úgy szívnak magukba mint szivacs a vizet, ha megmutatjuk nekik az oda vezető utat! A Jógakaland mesés és egyben tudatos világával ebben tudok Netek segíteni!

További oktatóink:

Csák - Iványi Réka - gyógypedagógus, gyerekjóga oktató

A jóga mozgáskultúrája azokra az alapmozgásokra épül, melyek elengedhetetlenek a nagymozgások megfelelő fejlődéséhez és kellőképpen megtámogathatják a különböző képességek fejlődését. Mint mozgásforma azért nyűgöz le, mert az eszközrendszerünk, amit használunk „csupán csak” a testünk, mégis megélhetjük a teljes egységünket, testi lelki harmóniánkat.

A Jógakalanddal olyan varázsvilágot teremtünk a gyerekek köré, ahol a játékkal egybekötött mozgás során, szinte észrevétlenül épülnek be az ászanák jótékony hatásai. Mesés világba csöppenve tanulják meg elfogadni és szeretni a testüket, valamint azt, hogy miképpen tudnak tudatosan elcsendesedni, befelé fordulni és megfelelően kezelni különböző stresszhelyzeteket.

Ahol már találkozhattál velünk!

Segítünk teljesíteni a 21 napot a motivációs naplónkkal és naptárunkkal!

A videók mellé egy nagyszerű játékos naptárt is adunk. Így biztosan nem marad el egyetlen gyakorlat sem és követni tudod a gyerekek fejlődését, hogy miben segíti és formálja őt a gyerekjóga!

Ha most csatlakozol még ez a bónusz játék is a Tiéd lehet!

4 évszak jógakártyái- 40db gyerekjóga kártya - Óriás évkör plakáttal

Ez a látványos csomag tökéletes lehetőség arra, hogy a gyerekek játékosan megismerkedjenek 40 db gyerekjóga pózzal! Minden évszakhoz 10-10 jógapóz tartozik, amit az óriás évkör plakátra el is tudnak helyezni!  Ez a kreatív fejlesztő játékcsomag sokféleképpen felhasználható, és nagyon látványos, imádják a gyerekek:)

Értéke: 6490 Ft

Alapozd meg gyermeked harmonikus fejlődését mindössze 21 nap alatt!

A 21 napos online programot úgy állítottuk össze, hogy 3 hét alatt könnyedén napi rutinná válhat a jóga és a mindennapi mozgás a családban. Tölts minőségi időt azokkal, akiket igazán szeretsz és erősítsd meg a családi összetartó erőt!

Mit tartalmaz pontosan a részvételi díj?

Ovis<br> csomag

3-6 éves korosztály számára kialakított gyakorlatok és játékok
 • 14 videó
 • 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
16.490Ft

Kisiskolás csomag

6-9 éves korosztály számára kialakított gyakorlatok és játékok
 • 14 videó
 • 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
16.490Ft

Nagy <br>csomag

3-9 éves korosztály számára az ovis és a kisiskolás csomag együtt
 • 14 + 14 videó
 • 7 + 7 játék
 • 4 évszak jógakártya
 • Rutin naptár és
  motivációs napló
 • Korlátlan hozzáférést
28.990Ft

Gyakran ismételt kérdések:

Igen, sőt! A gyakorlatokat úgy alakítottuk ki, hogy nem csak gyermekednek, neked is élvezetes legyen, akkor is, ha korábban nem jógáztál még rendszeresen. Nincsenek benne nyakatekert nehéz pózok!

Semmi gond, a tanfolyamhoz tartozó leckéket bármikor visszanézheted és beillesztheted a napjaidba.

A tananyagokat a mesesmozgas oldalon belüli zárt, saját fiókodban éred el. A vásárlás során automatikusan létrejön a fiókod, aminek adatairól a vásárlás során megadott e-mail címre kapsz információt.

Komolyan gondoltam, amikor a tanfolyam címében is megemlítettem a 7 percet! Átlagosan mindösszesen egy nap ennyit kell foglalkoznod a jógagyakorlatokkal, ami egy nagyszerű közös minőségi idő is!

Leghatékonyabb Reggel, este vacsi előtt – de alapvetően bármikor, amikor neked kényelmes.

Elegendő mindössze egy jógamatrac és bárhol, bármikor elvégezheted a gyakorlatokat. 

Leghatékonyabb Reggel, este vacsi előtt – de alapvetően bármikor, amikor neked kényelmes.

Elegendő mindössze egy jógamatrac és bárhol, bármikor elvégezheted a gyakorlatokat. 

Logo_white.svg

Copyright © JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. – Minden jog fenntartva. Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. előzetes jóváhagyásával lehetséges.

Design by Content Lab Agency