A következő tanfolyami csoport 2024.JÚLIUS 18-án indul! Regisztrálj már most, hogy biztos legyen a helyed, és váltsd valóra az álmodat!

Védjegyes Online Képzés,ahol
mesés Gyerekjóga Oktatóvá válsz!

A Jógakalandos online képzésén olyan magabiztos alaptudást és játékeszköztárat kapsz, amivel a gyerekeket a saját  nyelvükön megszólítva, mesés módon taníthatod meg jógázni, 3-10 éves korig! 
Már a képzés befejezése másnapján képes leszel inspiráló gyerekjóga órák felépítésére és levezetésére!

Ezen a képzésen számodra is igazi élmény lesz a tanulás!

Képzésünk egyedisége, hogy a gyerekjógát a mese és játékosság világából közelíti meg, ehhez ad számtalan gyakorlati eszközt és játékot is. Mindezek segítségével több évre elegendő gyerekjóga órát tudsz izgalmasan kitalálni és felépíteni, vagy éppen a mindennapi pedagógiába belecsempészni. A képzés tartalmát úgy találtuk ki, hogy átfogó tudást kapj arról, mennyi mindenben tudja segíteni a jóga a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődését.

Tanulj otthonról, a saját tempódban és a saját időbeosztásod szerint!

Online képzés

A képzést el tudod végezni bárhonnan a saját tempódban, még akár külföldről is! Mivel ez egy előre rögzített és szerkesztett tanfolyam, saját tanuló felülettel, nem kell igazodnod senkihez, csak a saját időbeosztásodhoz!  Mindössze folyamatos internetkapcsolatra van szükséged. 

Tanfolyami felület

A tanfolyam felületünkön jól felépített tematikák, átlátható és könnyen kezelhető modulrendszer, és minden lecke után ellenőrző kérdések segítik a folyamatos haladásodat,  fejlődésedet. A leckékkel szépen sorban tudsz majd haladni, szöveges jegyzetek, igényesen felvett videós tartalmak és persze sok-sok letölthető eszköz vár Rád!

Kiscsoportos alkalmak

A tanfolyam alatt többször is lesz lehetőséged részt venni kiscsoportos, élő online konzultáción, Zoom rendszerben, ezzel is támogatom a tanulási folyamatodat! Ezekről az alkalmakról mindig kapsz tőlem majd időben e-mailt, és kiválaszthatod a számodra megfelelő időpont. 

Az online gyerekjóga képzés,tartalmi felépítése:

Az elején bevezetlek a gyerekjóga és a Jógakaland varázslatos világába, aminek a végén együtt csinálunk végig egy mesés gyerekjóga foglalkozást, hogy átéld, milyen is gyerekként felszabadultan, de tudatosan mozogni!

Megtanítalak, hogyan jógázz pedagógusként, oktatóként a gyerekekkel! Vagyis hogyan építs fel egy teljes óratervet, hogyan találj ki izgalmas jógás történeteket, amiket aztán lelkesen eljógázhattok. Természetesen a relaxációra is nagy hangsúlyt fektetek! Ezt követi az anatómia rész, amiben az emberi testtel, az idegrendszerrel, mozgásfejlődéssel és a testtudat fontosságával foglalkozunk majd!

A legújabb, kifejezetten a képzésre készült „ Mesélő jógakártyáink„ segítségével megtanulsz majd minimum 55 játékos ászanát, hogy végtelen számú jógás történetet tudj majd kitalálni a gyerekeknek. Minden egyes ászanát megmutatok Neked videós formában is, csinálhatod majd velem együtt, hogy minél magabiztosabb legyél!

Természetesen a légzés fontos szerepe is előtérbe kerül, játékos légzőgyakorlatok formájában, majd megtanuljuk a jóga egyik alapgyakorlat sorozatát, a Napüdvözletet, aminek már önmagában is fantasztikus hatásai vannak, és amit igazi jolly jokerként tudsz majd használni a gyerekeknél!

Szerintem nagyon fontos, hogy a gyerekjóga és tudatos jelenlét ( mindfulness ) a mindennapi pedagógia része lehessen, ezért több olyan játékos eszközt is kapsz a képzés folyamán, amik segítségével beépítheted a jógázást a gyerekek hétköznapjaiba.

A képzésen egy külön modul szól a speciális igényű gyerekekről ( ADHD, Autizmus sprektumzavar ) és arról. hogyan lehet velük jógázni.

A tanfolyam végén természetesen lesz vizsga is, aminek a sikeres elvégzése után küldjük el Neked a Jógakalandos Gyerekjóga Oktatói végzettségedről szóló oklevelet. Mivel a képzésünkről kapsz hivatalos felnőttképzési igazolást, vállalkozóként el is kezdheted a gyerekjóga oktatói pályafutásodat.

Velünk igazi kaland, a jógaoktatás tanulása!

Bánhidi Dóra - A Jógakaland alapítója

Már 7 éve inspirálom a tudatos és jógára nyitott Anyukákat, Pedagógusokat, Fejlesztőket arra, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Ez az online képzés hatalmas mérföldkő ebben a folyamatban, hiszen sikerének köszönhetően, országszerte egyre több a hivatalos Jógakalandos Gyerekjóga Oktató:) Ők mind arról számolnak be, hogy mennyire imádják a gyerekek ezeket a foglalkozásokat, és hogy milyen sokat segít nekik a jóga a mentális és érzelmi állapotuk harmonizálásában! Ha szeretnél Te is csapattag lenni, csatlakozz Hozzánk, a képzés után is folyamatosan támogatunk az utadon!

További oktatóink:

Zsidákovits Melinda

pedagógus,
mozgásfejlesztő

Nébald Alexandra

mozgásterapeuta, mozgásfejlesztő szakember

Csák - Iványi Réka

gyógypedagógus, gyerekjóga oktató

Színesítsd jógával a már meglévő foglalkozásaidat!

Olyan tudást kapsz itt, amit alkalmazni tudsz akkor is, ha saját jógás csoportban gondolkodsz, és akkor is, ha az ovis csoportodba – iskolás osztályodba szeretnél rendszeresen jógával foglalkozni.

Természetesen bármilyen mozgásterapeuta foglalkozásodat is színesítheted az itt kapott tudással, játékokkal, gyakorlatokkal! Nem szükséges semmilyen előképzettség, ezért lelkes anyukaként is belevághatsz és kipróbálhatsz egy teljesen új dolgot, ha szeretnél gyerekekkel foglalkozni!

Válj mesés gyerekjóga oktatóvá mindössze 3 hónap alatt!

A tanfolyam anyagát maximum 3 hónap alatt tudod elsajátítani, de ha több az időd rá, hamarabb is elvégezheted a képzést! Azért maximum, mert a te tempódtól és idődtől függ, mennyire haladsz vele gyorsan, az is lehet, hogy ha nagyon lelkes vagy és erre fókuszálsz, hogy három hét alatt végig tudsz haladni rajta és le is vizsgázol.

Ami fontos, hogy maximum 3 hónapig éred el a tanfolyam anyagát, de addig mindent le tudsz belőle tölteni, ami a későbbiekben is a segítségedre lesz! Ezt azért találtam így ki, hogy legyen egy határidő, amihez Te is tudsz igazodni és ehhez képest beütemezni a tanulnivalókat. Így sokkal hatékonyabban tudsz majd haladni, ebben biztos vagyok!

Záróvizsga

A záróvizsga egy összetettebb feladat, de ha teljesíted, a hivatalos oklevelet is megkapod! A tanultak alapján, a Mesélő jógakártyánk jógapózait felhasználva, írnod kell egy saját, 40-45 perces gyerekjóga óratervet. Ez még nem minden, ezt az órát el is kell jógáznod, vagyis fel kell venned videóra, ahogy megtartod a gyerekjóga órádat, amit már Te magad állítottál össze! Ezt kiértékeljük és küldeni fogunk egy összefoglaló visszajelzést a munkádról!

Ne izgulj, nem profi videó minőséget kérek, elég a telefonod kameráját használni. A lényeg sokkal inkább azon lesz, hogy milyen jógás mesét találtál ki, hogyan építesz fel egy gyerekjóga órát és hogyan vezeted le!

Hivatalos felnőttképzés,120 órás akkreditált tanfolyam!

Ez az online képzés hivatalos felnőttképzésnek minősül, így a sikeres vizsga után elküldjük Neked a jógakalandos gyerekjóga oktatói okleveledet. Vállalkozóként ezután már el is kezdheted az új pályafutásodat, vagy alkalmazhatod a megszerzett tudást a már meglévő foglalkozásaidba!  

A tanfolyam 120 órás akkreditált képzésnek is minősül, így ha van felsőfokú pedagógiai végzettséged, be tudod számítani a pontokat! Engedélyszám: 42/10/2022 Nyilvántartási szám: A/10285/2022

Ezt gondolják rólunk a már végzett hallgatóink:

“A legjobb döntés volt, hogy nekivágtam a tanfolyamnak, minden tanulási nap egy élmény volt! Azt érzem megkaptam mindent, amire számítottam, sőt még annál is többet. Hálás köszönet minden tudásért és a sok játékos eszközért, nagy segítség lesz a következő években!”

Virág Irén

“Nagyon sokat tanultam a gyerekjóga által magamról is és a gyerekjógáról, gyerekekről is! Ez a tanfolyam egy új, kreatívabb, rugalmasabb szemléletet, nyitottságot, vidámságot, de tudatosságot is adott! Köszönöm Dóri a sok-sok érdekes, színes tanfolyami anyagot!”

Ságiné Stein Helga

“Nagyon profi ez a képzés! Kis lépésekben már itthon és az ovis csoportomban is elkezdtem bevinni a jógakalandos élményeket. Nagyszerű ötletekkel és hihetetlen erővel bírtak a tanfolyam videói, a letölthető dokumentumok pedig olyan tudásanyagot tartalmaznak, amik évekig támogatják majd a fejlődésemet!”

Kiss Virág

” Szuper az egész képzés! Jól felépített tananyag, tele örömmel és szeretettel. Nagyon tetszik az alapötlet, hogy mesébe vannak illesztve a jógapózok, interaktív, tehát a gyerekek is alakíthatják a menetét, ezáltal sokkal jobban meg lehet őket szólítani a saját nyelvükön. Boldogság látni rajtuk a lelkesedést! “

Wald Krisztina

A képzés elvégzése utána lehetőséged lesz csatlakozni a Védjegyes Oktatói Klubba!

A tanfolyam elvégzése után sem engedjük el a kezedet, itthon egyedülálló módon támogatunk Téged a sikeres vizsgád után is, hiszen a nagy kalandok akkor kezdődnek csak igazán! Csatlakozhatsz a Védjegyes Oktatóink közé, akik számára egy olyan zárt online Klub felületet hoztunk létre, amiben már több mint 24 havi gyerekjógás óratervet, játékot és mesét találnak, hogy a segítségükkel mindig inspiráló foglalkozásokat tudjanak felépíteni!

Ezen kívül minden hónapban új fejlesztő tartalmakat töltünk fel, továbbképzünk online workshopokkal, szakmai beszélgetésekbe tudsz becsatlakozni és egyénileg is mentorálunk, ha úgy érzed, arra van szükséged!

Mit tartalmaz pontosan a részvételi díj?

Következő tanfolyam indul:

nap
óra
perc
másodperc

A 120 órás képzés teljes anyagát, 
3 hónapos hozzáféréssel

A „ Mesélő jógakártyák „ játékdobozunkat, ami futárral érkezik Hozzád

A Mesélő jógakártyák sokoldalú felhasználásról készült PDF jegyzet ( 15 különböző felhasználási ötlettel és kiegészítéssel ) és az oktatói szakmai jegyzetet

Több kidolgozott gyerekjóga óraterv mintát, ami a Mesélő jógakártyákra épül (PDF)

3 db relaxációs szöveg, segítség ahhoz, hogyan vezess le relaxációkat a gyerekeknek

3 db teljes, 30-40 perces jógás mesét ( Mesélő jógakártyákra épül ) amikből már könnyen tudsz komplett gyerekjóga óraterveket készíteni (PDF)

20 db csoportos jógikus játékötlet (PDF)

20 db páros jógapóz ötletet fényképekkel, leírássokkal (PDF)

10 db játékos, gazdagon illusztrálva légzőgyakorlat  (PDF)

Színezők (PDF)

Motivációs karkötők gyerekeknek (PDF)

Durmi Maci Napüdvözlete plakátunk (PDF)

Jógakaland mondókák, dalok

Anatómia és Jóga SNI-s gyerekekkel jegyzet, az itt felsoroltakat mind le is tudod tölteni!

A tanfolyam elvégzése után csatlakozni tudsz a Jógakaland Klubhoz és lehetőséged nyílik Védjegyes Jógakaland oktatónak is lenni

Hivatalos oklevelet, felnőttképzési tanúsítvány, és igény esetén 120 pontos akkreditációs tanúsítvány is kapsz!

A képzés teljes ára 140.000 Ft,

Ezt egy, vagy két részletben tudod kifizetni. Ha részletfizetést szeretnél, akkor az plusz 5.000 Ft lesz, tehát akkor 2X.72.500 Ft-ot kell majd utalni, az első részt a képzés elején, a másodikat pedig rá 3 hétre.

Az intézményeddel is megoszthatod a tanfolyam költségét, kétfelé is tudunk számlát kiállítani! Ezt a regisztrációs felületen tudod jelezni!

A fizetéssel kapcsolatos információkat azután küldjük el Neked, hogy jelentkeztél a képzésre. Csak regisztrálj a lenti gombra kattintva, hogy biztos legyen a helyed!

Gyakran ismétetlt kérdések:

Ez egy előre rögzített online képzés, tehát előre felvett videókat és jegyzeteket találsz a tananyagokban, így miután elindult a képzés, abszolút a saját tempódban tudsz haladni. Ami fix, hogy a kezdés után 3 hónapod van befejezni a képzést, de ha nagyon megcsúsznál valami miatt, plusz 1 hónap pótvizsga lehetőséget igénybe tudsz venni! Volt, aki 3 hét alatt is el tudta végezni, mert annyira szerette volna minél hamarabb elkezdeni az oktatást:)

Emellett támogatni szeretném a tanulási folyamatodat élő online konzultációkkal is. Ezek kis csoportos konzultációk lesznek, Zoom rendszerben, amiről minden esetben e-mailben értesítelek majd, több időpont közül is választhatsz! A tanfolyam megnyitása után 2-3 héttel lesznek az első időpontok megadva, hogy addig is tudj haladni és tanulni a felületen. Ezen kívül természetesen bármikor segítek, elérsz telefonon is akár, ha sürgős kérdésed lenne:)

A tanfolyam felületet egyszerűen tudod kezelni! Szép sorban tudsz haladni a leckékkel, amiknek a listáját, mint egy tartalomjegyzéket, bal oldalt látsz majd. Fontos, hogy nem tudsz ugrálni a leckék között, csak sorban tudsz haladni. Ez azért van, mert a tanfolyam témái egymásra épülnek, nem lenne jó, ha csupa kíváncsiságból belenéznél kicsit mindegyik részbe, akkor túl sok lenne egyszerre az információ, ami megzavarna:)

 

A tanultak alapján, a Mesélő jógakártyánk jógapózait felhasználva ( amit megkapsz futárral a tanfolyam részeként ), írnod kell egy saját, 40-45 perces gyerekjóga óratervet. Ez még nem minden, ezt az órát el is kell jógáznod, vagyis fel kell venned videóra, ahogy megtartod a gyerekjóga órádat, amit már Te magad állítottál össze! Ne izgulj, nem profi videó minőséget kérünk, elég a telefonod kameráját használni. A lényeg sokkal inkább azon lesz, hogy milyen jógás mesét találtál ki, hogyan építesz fel egy gyerekjóga órát és hogyan vezeted le! ( Természetesen a tanfolyamon belül ennél pontosabb instrukciókat is kapsz még a vizsgáról és az elbírálás szempontjairól! )

NINCS SZÜKSÉG:) Egész egyszerűen azért, mert ebben a tanfolyamban megtanulod, megkapod mindazt, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan tarts gyerekjóga foglalkozásokat. Természetesen előny, ha van, hogyne lenne az, de sokan vágnak úgy bele a képzésbe, hogy nincsen előzetes tapasztalatuk, mégis imádják és szeretik, hiszen minden segítséget megkapnak! 

A sikeres vizsga után, az alábbi hivatalos oklevelet küldöm el Neked e-mailben, névre szólóan, aláírva! A hivatalos felnőttképzést igazoló tanúsítvány is így érkezik majd Hozzád! Magyarországon ennél több nem szükséges ahhoz, hogy gyerekjógát oktathass saját csoporttal, vagy oviban, iskolában…stb. Természetesen valamilyen vállakozói tevékenységet intézned kell majd mellé ( Egyéni vállalkozó, Kft…stb.) , de az is lehet, hogy ez már megvan a számodra!

Ha szeretnéd érvényesíteni kreditpontjaidat a Magyar Oktatási Hivatalban, ez is lehetséges, hiszen akkreditált a képzésünk: Engedélyszám: 42/10/2022
Nyilvántartási szám: A/10285/2022

A Mesélő jógkártya játékunkat minden résztvevő megkapja a tanfolyam részeként, aminek a külföldre juttatása sajnos többe kerül. Vagyis drágább a posta díj. Így, + 3500 Ft-ot kell még az alapdíjra rászámolnod ( de erről is értesítelek még emailben, ha regisztráltál:))

Természetesen igen, az online rendszer ebben sokat segít:) Utalni is tudod külföldről a részvételi díjat, akár Euróban is ( ezt e-mailben írom meg hogyan a regisztrációd után ), sőt, azon a nyelven is ki tudjuk állítnai az oklevelet, amelyik országban élsz! Annak viszont Neked kell utánajárnod, hogy az aott országban milyen papírok szükségesek ahhoz, hogy gyerekjógát oktathass, hogy elég -e ez a kettő, amit tőlem kapsz?! Ez országonként változhat, Magyarországon például elég! 

Igen! 120 órás, vagyis 120 pontot ér a képzés, a Magyar Oktatási Hivatal Pedagógus Továbbképzés Akkreditált Rendszerében!

Engedélyszám: 42/10/2022
Nyilvántartási szám: A/10285/2022

 

Logo_white.svg

Copyright © JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. – Minden jog fenntartva. Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND Gyerekeknek Kft. előzetes jóváhagyásával lehetséges.

Design by Content Lab Agency