A kiegyensúlyozott szülők
csodaeszköze!

A gyerekjóga hatalmas kaland a kicsiknek, és azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják gyermekük test-lelki egészségét. Különleges jógás mesekönyvünk és kártyajátékunk segít kezelni a stresszt, az érzelmi hullámokat, közben pedig szórakoztatóan átmozgat mindenkit, még a négy fal között is! A mozgás szeretete mellett, így minél több pozitív energiával, önbizalommal, és sikerélménnyel inspirálhatod a legkisebb jógikat fejlődésük útján!

A kiegyensúlyozott szülők
csodaeszköze!

A gyerekjóga hatalmas kaland a kicsiknek, és azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják gyermekük test-lelki egészségét. Különleges jógás mesekönyvünk és kártyajátékunk segít kezelni a stresszt, az érzelmi hullámokat, közben pedig szórakoztatóan átmozgat mindenkit, még a négy fal között is! A mozgás szeretete mellett, így minél több pozitív energiával, önbizalommal, és sikerélménnyel inspirálhatod a legkisebb jógikat fejlődésük útján!

Miben segítenek a jógakalandos játékok?

Megnyugodni

Koncentrálni, figyelni

A viharos érzelmek kezelésében

Különleges minőségi idő együtt

Mutasd meg gyermekednek a jóga varázslatos világát,
éljétek át együtt a kalandokat!

Próbáljátok ki
a kezdő jógás mesekönyv
+ kártyajáték csomag

Mesekönyveink azért tudják beszippantani a gyerekeket a jógázás örömébe, mert a mesés részeket átszövik az aktív, mozgásos feladatok. A mese főszereplője, aki maga a gyermek, újabb és újabb izgalmas kihívásokkal találja szembe magát, amiket úgy tud teljesíteni, ha elvégzi az adott jógagyakorlatot. A feladatok intenzitása szépen felépített, teljesen átmozgatja a gyerekeket, a végén pedig relaxációval zárul.

Kártyajátékunk attól igazán különleges, hogy az egyes kártyalapok segítenek a gyerekeknek elsajátítani 15 vidám jógapózt. A memóriát fejlesztve meg kell találni az összetartozó párokat és már el is lehet végezni a lapokon látható feladatokat. Például a Szélkakast, a Flamingót, a Bébielefántot, a Kerge pókot, vagy éppen a Tavaszi turmixot 🙂 Ezt lehet egyedül, vagy kisebb társaságban is játszani.

Videó lejátszása

Kukkants bele!
Hogyan tudjátok
átélni együtt a kalandokat!

A jógakaland megálmodója

Bánhidi Dóra vagyok, a Jógakaland alapítója és a négy és fél éves kisfiam, Ármin anyukája. A gyerekjóga fogalmával akkor találkoztam, amikor várandós voltam, előtte pedig aktívan jógáztam felnőttesen, ami azóta is az életem része 🙂 Minden gyakorlásnál, saját magamon tapasztalom meg, milyen sokat tud adni ez a testi-szellemi mozgásforma.

Amikor jógázok, kapcsolódok önmagammal, befelé figyelek, a jelenben vagyok, kioldom a feszültséget, megnyugszom, feltöltődök, egyszóval, a lehető leg- jobban érzem magam a testemben és a lelkemben! A Jógakalandot azért álmodtam meg, hogy a gyerekek minél hamarabb, akár már 2-3 éves kortól, elkezdjenek ismerkedni a jóga örömteli, stresszoldó pozitív hatásaival, így felnőtt korukra számukra már természetes lesz, hogy van mihez nyúlni, ha gondjaik vannak! Persze mindezt mesés, játékos módon, az Ő nyelvükre lefordítva!

A kisfiammal, Árminnal én is jógázok, főleg a mesekönyvből és kártyajátékból, főleg esténként,lefekvés előtt, amikor a nyugtató alvógyakorlatot is kéri tőlem. Elképesztően megható és felemelő érzés, amikor Ő veti fel, hogy csináljuk végig a gyakorlatokat, látom, hogy közben vidám, önfeledt és boldog. “

Azoknak is, akik
nem gyakorlott jógások

Jógás játékainkat kifejezettem úgy fejlesztettük ki, hogy otthon is a legnagyobb biztonságban tudjatok velük jógázni, akár van már korábbi tapasztalatotok, akár nincs. A mesékbe és játékokba szépen beleépítettük a jógás és alapozó terápiás mozdulatokat, így könnyen be lehet a segítségükkel vonni a gyerekeket a mozgásba!

Csak lazán

Fontos, hogy soha sem kell szigorúan ragaszkodni a mi mese és játék kereteinkhez, lehet, hogy ezek csak vonalvezetésként szolgálnak majd. Ha például a gyermekednek elsőre csak három mozdulat tetszik meg valamelyik mesekönyvünkből, és azok sem sorrendben mennek, akkor legyen azokban a mozdulatokban a legjobb, a többit majd gyakorolja később!

Kalandra fel!

Ha kinyitjátok a mesekönyvünket, vagy elkezdtek játszani a társasjátékainkkal, akkor egy teljesen új világba csöppentek, ahol sok kaland és izgalom vár rátok, amiken úgy tudtok végighaladni, hogy közben elvégzitek az adott feladatokat, amiknek persze mindegyiknek megvan a maga fejlesztő és jótékony hatása.

A mozgás szeretete mellett, így minél több pozitív energiával, önbizalommal, és sikerélménnyel inspirálhatjátok a legkisebb jógikat a fejlődésük útján.

Ez nekünk való!

Válaszd ki a gyermekedhez illő csomagot!

Erdei jógakaland meseköny +
kártyajáték + Ajándék E-book

Az ovis korosztály kedvence, 2,5 – 6 éves korig! Tele izgalmas kalandokkal, a mesekönyvben 11 különböző nehézségű jógapózzal, a végén relaxációval és pozitív megerősítésekkel.

Plusz a kártyajáték, amivel akár hétféleképpen is tudtok játszani, 15 játékos jógapózzal.

Ajándék E-book, 3990 Ft értékben, amiben Dóri minden segítséget megad, hogy elinduljon a közös jógás kalandotok 🙂

Teljes ár: 10.480 Ft

Most a Tiéd lehet: 6.490 Ft-ért!

Tábori jógakaland meseköny +
kártyajáték + Ajándék E-book

A kisiskolás korosztály kedvence, 4 – 10 éves korig! 12 játékos jógagyakorlattal, köztük a teljes napüdvözlet sorozattal, QR kóddal előhívható videós segítő tartalmakkal, a végén relaxációval és pozitív megerősítésekkel.

Plusz a kártyajáték, amivel akár hétféleképpen is tudtok játszani, 15 játékos jógapózzal.

Ajándék E-book, 3990 Ft értékben, amiben Dóri minden segítséget megad, hogy elinduljon a közös jógás kalandotok 🙂

Teljes ár: 10.970 Ft

Most a Tiéd lehet: 6.980 Ft-ért!

Akik már belevágtak a kalandba!

testamonia_1
" Azt hisszük, én is azt hittem, hogy a jóga nem köt le egy 4 éves örökmozgót. Az én kisfiam az élő példa az ellentettjére, aki bár falja a könyveket, a meséket, a történeteket, de a Jógakalandos sztorikban valahogy sokszor át kell ugranunk az eseményeket és jógáznunk kell. "Nézd Anya, ezt is meg tudom csinálni!" mondja és mutatja a gyakorlatokat - ő nekem. És máris jobb kedvű, magabiztosabb, nyugodtabb, és nem csak arra a pár percre, amíg elővesszük a könyvet."
Zubor Rozáli
IgenAnya
testamonia_2
" Az ovis szünetben és a karantén alatt sokat segítettek a jógakaland játékai, mert sikerült velük lekötnöm a lányaimat. Szofi kifejezetten imádja, főleg a kártyát, mert játék és mozgás is egyben, és végre nem nekem kell kitalálnom, hogy mit csináljunk, plusz az én életembe is bele tud csempészni egy kis mozgást! "
Dária
testamonia_3
Hihetetlen élmény a kislányommal együtt jógázni, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat tud adni! Ha tehetjük, minden másnap „ jógásat „ játszunk az ovi után, egyre ügyesebbek vagyunk együtt
Andi
testamonia_4
" Nagyszerűnek tartom hogy ilyen eszközök segítségével vezethetem be a gyerekeimet a jóga világába. Ebben a korban a legrövidebb út a figyelmükhöz a játék és a mese, a jóga pedig segít megismerni önmagunkat, tudatosan irányítani testünket! "
Orsi

Rendeljétek meg a számotokra megfelelő csomagot
Éljétek át együtt a kalandokat!

Minden tartalom akár csak részbeni felhasználása, kizárólag csak a JÓGAKALAND előzetes jóváhagyásával lehetséges.

2020

Készítette: